Земекопни устройства

Вносители сме на висококачествени кофи за всички видове и марки машини подходящи за булдозери, малки и големи багери, трактори, фадроми и др. предлаганите размери и видове кофи са най-разнообразни, включващи универсални, решетъчни, трапецовидни и други видове кофи.

Допълнително предлагаме и ножове за гребла и кофи, репери и защитни „обувки“ за тях, грайферни устройства, зъби за кофи и адаптори към тях, иновативни „обувки“ с голяма износоустойчивост, удължаващи живота на зъбите на кофата. Продуктите ни са подходящи, както за оригинални кофи от официалните производители, така и за различни афтърмаркет такива.

В допълнение на цялото ни портфолио, предлагаме и накрайници за машини престъргващи асфалт, бетон и твърди почви. Накрайниците ни са с най-голяма твърдост на пазара с размери от 11 до 25 мм и съответните държачи към тях.

Предлагаме и най-различни протектори за кофи и гребла – ъглови, странични протектори, бутони, странични резачи за кофи и гребла.

Изключително практични и надеждни са и прикачните устройства за бързо  сменяне на кофи и гребла за машини от 0.6 до 10 тона, които гарантират безпроблемна и бърза смяна на кофите без забавяне на работния процес.