В резултат на дългогодишния опит натрупан в нашата сфера на действие, EFIR RVM предлага резервни части, компоненти и консумативи за всички видове булдозери, багери, фадроми, минна и строителна техника, селскостопански, пътностроителни и земекопни машини, тежка минна техника,необходими за пълни основни ремонти на двигатели, трансмисии, хидравлика, ходова част и други.

Резервните ни части и консумативи покриват почти всички марки на пазара, като например: Caterpillar, Komatsu, Dressta, Case, New Holland, Volvo, Liebherr, Daewoo, Hyundai, Bobcat, John Deere, Hitachi, JCB и много други.

Фирма ЕФИР – Ремонт Верижни Машини ЕООД е официален представител на италианския концерн USCO SpA. и е упълномощена да представя всички брандове на фирмата, от които най-разпространен е ITR. Фирмата разполага със собствени заводи в Италия, Южна Корея, Китай, Индия, Великобритания и САЩ. Портфолиото на USCO-ITR е много голямо и включва ходови елементи за верижна техника; части за двигатели и трансмисии; помпи; филтри; масла; алуминиеви товарни рампи; кофи; бързосменници; хидравлични чукове; щипки и хидравлични ножици; мобилни резервоари за горива и AdBlue; цели верижни шасита, както и много други. В допълнение на всичко това, USCO предлага и резервни части за селскостопанска техника чрез бранда си ITR-AGRI. За повече информация може да посетите https://www.usco.it/en.

Молим при запитване относно цена и наличност на определена част или консуматив, да ни дадете възможно най-пълна информация – каталожен номер на частта, модел и марка на машината, година на производство, за да можем да Ви отговорим бързо и ефикасно.