Линията хидравлични чукове на ITR е изцяло проектирана, произведена и сглобена в Италия. Предлагат се две различни серии чукове: MonoBlack и NitroWhite.

Хидравличният чук ITR MonoBlack, който е много тих благодарение на полиуретановото покритие, се отличава със своето моноблоково стоманено тяло без напречни подпори, което прави поддръжката на оборудването бърза и лесна. Освен това, моноблоковата структура и увеличената хидравлична спирачка значително намаляват риска от счупване и разходите за поддръжка, което позволява намаляване на общите разходи за експлоатация. Тази серия се предлага от 60 кг. до 950 кг. и е съвместим за използване с машини до 14 тона.

Хидравличният чук ITR NitroWhite осигурява по-голяма сила на удар при постоянна скорост благодарение на вътрешната система за управление на клапаните. Този чук позволява ръчна промяна на честотата/мощността, за да се избегнат празни удари. Тази серия представлява най-добрия баланс между производителност, надеждност и удобство. Предлага се от 70 кг до 10 000 кг и е съвместим за използване с машини до 140 тона.

Линията за оборудване за разрушаване ITR е изцяло проектирана, произведена и сглобена в Италия. Тя се състои ножици, щипки, грайфери и хидравлични въртящи се пулверизатори. Използването на тези продукти дава възможност за събаряне на бетонни, стоманени, тухлени и дървени конструкции, нарязване на разрушения материал и отделяне на армировъчните пръти от бетона, за да се улесни транспортирането и рециклирането му.