EFIR RVM поддържа на склад и доставя по заявка голямо разнообразие от гумени вериги за всички видове багери, трактори, Bobcat-и, пробивни машини, мини багери, мини дъмпери, сонди и фадроми до 16 тона. Изборът на размери за гумените вериги е богат – от 130 мм. до 800 мм.  Към тях ние предлагаме и всички прилежащи части – звездочки, ролки, ленивци, обтяжни устройства и др.

При нас ще откриете най-доброто съотношение цена/качество на гумени вериги от фирма ITR, които са известни с отличните си характеристики и дълъг живот. Като потвърждение на това, всички гумени вериги ITR са с 12 месеца гаранция.

 

Друг ITR продукт в нашето портфолио са гумените и полиуретанови тракове за стоманени вериги, които позволяват движение на машината върху по-фини настилки (асфалт/ бетон) без да ги нараняват. Висококачествените подложки, които предлагаме, са подходящи за машини до 25 тона и са различни начини на инсталация – чрез болтове или с клипси/ зъбци. Тези видове подложки са подходящи, както за всички широко-разпространени видове машини, така и за специализираните, като например: Bitelli, Vogelle, Wirtgen, Abg, Dynapac, Marini и други.

При нас може да откриете и качествените гумени вериги за селскостопанска техника ITR-AGRI.